De benadering

Helder Werk gelooft in een benadering waarbij je medewerkers helpt om zich beter te voelen en tevens stimuleert om zelf verandering aan te brengen die leiden tot een betere gezondheid, meer energie en meer vitaliteit. Stoelmassages zorgen ervoor dat je meer ontspant, jezelf gezonder voelt en dat lichte spanningsklachten verbeteren. Door de stoelmassages ontstaat tevens lichaamsbewustzijn en het bewustzijn dat je zelf regie hebt over je eigen welzijn en gezondheid.

De stoelmassage

Een stoelmassage biedt twintig minuten lang een ontspannende massage voor die delen van het lichaam die het meest te lijden hebben van werkstress en een niet optimale werkhouding: nek, schouders, rug, armen en handen. De stoelmassage kan worden uitgevoerd als een standaard ontspannende stoelmassage maar kan ook meer klachtgericht worden uitgevoerd. Omdat de meeste werknemers in enige mate bepaalde (spannings-) klachten hebben, wordt deze klantgerichte benadering door de werknemers zeer op prijs gesteld. Een stukje persoonlijke aandacht. Iedere keer weer anders, maar altijd gericht op de behoefte van de persoon op de stoel.

De stoelmasseurs

De stoelmasseurs van Helder Werk hebben een vierjarige beroepsopleiding gevolgd. Hierdoor zijn zij in staat om niet alleen een standaard stoelmassage te geven, maar deze ook aan te passen aan de wensen van de deelnemer. De stoelmasseur kan eenvoudige adviezen geven over gezond leven en gezond gedrag. Daarnaast kunnen enkele eenvoudige oefeningen worden meegegeven die ertoe bijdragen dat eventuele klachten verminderen of minder snel ontstaan.

Tijdsduur en aantal deelnemers

  • een stoelmassage duurt 20 minuten
  • per dag minimaal 9 en maximaal 18 stoelmassages

Gerelateerde trainingen en workshops

  • Shiatsubehandeling

Interesse?

Neem contact met ons op! We geven u graag meer informatie over de stoelmassages en onze werkwijze.