Mindfulness

Een bewezen methode om beter om te gaan met hoge werkdruk en stress. Als je hard werkt is een zekere mate van stress normaal en nodig om de prestatie te leveren die van je gevraagd wordt. Als de mate van stress die je ervaart echter overgaat in een situatie waarbij je onrustig wordt, moeite hebt om je te concentreren of blijvend moe bent, dan is dit minder plezierig. Gelukkig kun je leren om hier verandering in aan te brengen.

Met Mindfulness leer je om met aandacht naar jezelf te kijken en hoe om te gaan met je jezelf en je werkomgeving. Je leert om los te komen van de gedachten die je doorlopend hebt en die voor al die onrust zorgen. Het is een vaardigheid die je leert door veel te oefenen. Dat vereist enige mate van doorzettingsvermogen.  De beloning is dat er rust en ruimte ontstaat in je hoofd. Je zult je beter voelen en je bent in staat om ook bij een hoge werkdruk rustig en helder te blijven.

Inhoud van de online sessies

De online mindfulness sessies zijn samengesteld voor mensen die in deze periode zowel prive en werk combineren.  In wekelijkse 30 minuten durende sessies worden wisselende mindfulness oefeningen gedaan. De oefeningen zijn gericht op mensen die in deze periode een hoge werkdruk ervaren.

Tijdsduur en aantal deelnemers

  • wekelijkse sessies van 30 minuten
  • maximaal 18 deelnemers per sessie

Interesse?

Neem contact met ons op! We geven u graag meer informatie.