Diensten


Helder Werk maakt vitaliteitsmanagement zichtbaar op de werkvloer. Door medewerkers te laten ervaren hoe ze zelf vanuit een eigen verantwoordelijkheid kunnen werken aan hun vitaliteit en welzijn. Op een stimulerende, plezierige manier. Onze aanpak is praktisch en laagdrempelig. Ons aanbod van diensten is divers en is erop gericht een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Alle activiteiten kunnen door ons op locatie worden verzorgd.

image-diensten-bewegingBeweging & Ontspanning

Iedereen weet dat bewegen heel belangrijk is voor het goed laten functioneren van lichaam en geest. En dit geldt eveneens voor ontspanning. Toch kost het ons de nodige moeite om hier daadwerkelijk tijd voor te maken. Wij gaan samen met u de uitdaging aan om uw medewerkers in beweging te brengen op bekende en minder bekende manieren. En om hen het voordeel te laten ervaren van momenten van rust en herstel gedurende de dag. Want presteren op niveau kan alleen als er een goede balans is tussen inspanning en ontspanning!

 

image-diensten-coaching2Workshop & Trainingen

Eigen ervaring is de belangrijkste sleutel tot duurzame verandering. Daarom zijn al onze workshops en trainingen gericht op bewustwording door ervaring. Ons aanbod aan workshops en trainingen beslaat alle aspecten van vitaliteitsmanagement. Ze hebben betrekking op zowel het fysieke als geestelijke welzijn. Onderwerpen als voeding, slaap, ontspanning, weerbaarheid, humor, mentale veerkracht worden door onze trainers op aanspreekbare wijze behandeld.

De workshops en trainingen kunnen ingezet worden gedurende een evenement, maar kunnen ook ingepast worden in het kader van een development programma. De tijdsduur varieert van 1 uur tot een dagdeel of meerdere dagen. Dit bepalen we graag in overleg met u als opdrachtgever.

 

image-diensten-coaching

Coaching & Advies

Om tot een gedragsverandering te komen is het nuttig om eerst een nulmeting te doen. Met een korte healthcheck kan een eerste beeld gegeneerd worden van de basisconditie van de medewerker in kwestie. Door diverse metingen te combineren met advies en of coaching, helpen we medewerkers om te komen tot een duurzame gedragsverandering. Onze adviseurs en coaches zijn gespecialiseerd op het gebied van voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling in de brede zin van het woord.