Ideale start van uw vitaliteitsproject of gezondheidsweek

Deze workshop is de ideale start van uw vitaliteitsproject of gezondheidsweek.  Met een plenaire start worden de deelnemers op een actieve wijze meegenomen in de mogelijkheden om zo snel mogelijk gestrest te raken. De workshop zorgt voor aandacht voor de eigen rol die ieder van ons heeft in zijn of haar eigen gezondheid en vitaliteit. De workshop motiveert de medewerkers om vervolgens actief deel te nemen aan de diverse programmaonderdelen van uw project.

Inhoud

Elk project en elke organisatie is anders. De inhoud van deze workshop wordt aangepast aan uw situatie. Een grote groep medewerkers in beweging zetten is anders dan een kleine groep. Ook de cultuur van een organisatie speelt een rol. Door onze ervaring weten wij welke onderdelen goed kunnen passen in verschillende omstandigheden. Wij stellen deze workshop in overleg met u samen en zorgen voor een pakkende start van uw vitaliteitsprogramma. Na afloop van de workshop zijn de deelnemers meer te weten gekomen over de weg die leidt naar energieverlies en het verlies van werkplezier. Ze hebben inspiratie opgedaan om het tij zelf te keren en een route te keizen naar een gezonder, vitaler en plezieriger (werk)leven.

Tijdsuur en aantal deelnemers

  • plenaire workshop van 1 uur
  • maximaal 50 deelnemers

Gerelateerde trainingen en workshops

  • In deze workshop wordt actief verwezen naar de verschillende programmaonderdelen van uw vitaliteitsproject of gezondheidsweek.

Interesse?

Neem contact met ons op! We geven u graag meer informatie over deze workshop en hoe deze past in uw vitaliteitsprogramma of gezondheidsweek.