Ideale start van uw vitaliteitsproject of gezondheidsweek

De theatershow “De kortste weg naar een burn-out” is de ideale start van uw vitaliteitsproject of gezondheidsweek. Tijdens deze plenaire start worden de deelnemers op een actieve, laagdrempelige en humoristische wijze meegenomen in de mogelijkheden om zo snel mogelijk gestrest te raken. Natuurlijk laten wij hier de omgekeerde psychologie zijn werk doen en zorgt deze theatershow voor aandacht voor de eigen rol die ieder van ons heeft in zijn of haar eigen gezondheid en vitaliteit. De show inspireert en motiveert de medewerkers om actief en intrinsiek gemotiveerd deel te nemen aan de diverse programmaonderdelen van uw programma.

Inhoud

Verzuim door stressklachten en/of burn-out. In iedere organisatie komt het voor en leidt het vaak tot lange periodes van uitval en herstel. We weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen. Maar waarom lukt het ons als organisatie en als medewerker niet om de klachten vroegtijdig te herkennen en bovenal te erkennen? Tijdens de theatershow “De kortste weg naar een burn-out” neemt cabaretier en vitaliteitstrainer Ralph Kolen je mee in hoe stress ontstaat en wat er gebeurt als je de klachten niet serieus neemt. Maar nog belangrijker: hij laat je ervaren dat het mogelijk is om al eerder in het proces de signalen te herkennen en hier actief mee aan de slag te gaan. Met als resultaat dat je altijd zelf de regie kunt blijven voeren en laag op je stressladder blijft staan.

Maatwerk

Elk programma en elke organisatie is anders. De inhoud van deze theatershow wordt aangepast aan uw situatie. Een grote groep medewerkers in beweging zetten is anders dan een kleine groep. Ook de cultuur van een organisatie speelt een rol. Door onze ervaring weten wij welke onderdelen goed kunnen passen in verschillende omstandigheden. Wij stellen deze show in overleg met u samen en zorgen voor een pakkende start van uw vitaliteitsprogramma.

Tijdsduur en aantal deelnemers

  • Theatershow van 1 uur
  • Geen maximum aantal deelnemers

Gerelateerde trainingen en workshops

  • In deze workshop wordt actief verwezen naar de verschillende programmaonderdelen van uw vitaliteitsproject of gezondheidsweek.

Interesse?

Neem contact met ons op! We geven u graag meer informatie over deze workshop en hoe deze past in uw vitaliteitsprogramma of gezondheidsweek.