Stoelmassages


Onze Shiatsu stoelmassages zijn een zeer efficiënte manier om uw medewerkers te helpen bij het versterken van hun vitaliteit en gevoel van welzijn. Of het nu om een eenmalige massage gaat of om stoelmassages op terugkerende basis, met de stoelmassages van Helder Werk laat u als werkgever zien dat uw medewerkers belangrijk zijn!

stoelmassages2

Wat is een stoelmassage?

De stoelmassage is een verkorte, makkelijk toepasbare vorm van de traditionele Japanse shiatsu (acupressuur). Het is preventief bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. De stoelmassage biedt een ontspannende massage voor de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. Tijdens de stoelmassage oefent de stoelmasseur druk uit op een serie acupressuurpunten die de interne energiehuishouding beïnvloedt en mobiliseert hij gewrichten en spieren. Zo worden eventuele blokkades opgeheven en wordt de doorbloeding gestimuleerd. De stoelmassage behandelt spieren die het meest te lijden hebben van werkstress en een niet optimale werkhouding. Hierdoor heeft de stoelmassage naast een ontspannende functie een preventieve functie in het kader van RSI en stress.

Kwaliteit

Wij hebben uitgebreide ervaring met het aanbieden van stoelmassages in allerlei uiteenlopende organisaties en bedrijven, variërend in omvang en qua branche. Onze stoelmassages zijn van hoge kwaliteit. De stoelmassages van Helder Werk worden altijd uitgevoerd door gediplomeerde stoelmasseurs met een drie-of vierjarige beroepsopleiding. Door hun kennis en ervaring kunnen zij de stoelmassage aanpassen aan de wensen en eventuele gezondheidsklachten van uw medewerkers. Dit maakt dat de stoelmassages fijn en ontspannen zijn om te ondergaan, maar vooral ook effectief.

Organisatie

Bij de organisatie van de stoelmassages nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. De communicatie naar uw medewerkers, de planning en inschrijvingen kunnen allemaal volledig door ons worden geregeld. Hierbij maken wij o.a. gebruik van een online reserveringssysteem waarin medewerkers zelf hun stoelmassage kunnen boeken. Zo kunnen uw medewerkers genieten van een ontspannende massage en heeft u er verder geen omkijken naar!

 

Kijk op onze Stoelmassage site voor meer gedetailleerde informatie.