Gezondheidscheck


Aandacht voor je gezondheid is vooral belangrijk als je nog geen klachten hebt of nog niet ziek bent. Dan is het immers makkelijker om wijzigingen in je leefstijl en voeding aan te brengen. Maar wat is gezond en hoe weet je of je iets moet veranderen in je leefstijl? Met een korte gezondheidscheck krijgt u inzicht in een aantal waarden die iets zeggen over uw gezondheid. Ter plaatse is een deskundige aanwezig die u kan uitleggen wat deze waarden betekenen.

image-diensten-coaching

De gezondheidscheck

De gezondheidscheck zelf is een kort durende meting met apparatuur die via enkele elektroden verbonden is met uw handen en voeten. Voor een betrouwbare meting is het alleen nodig om uw schoenen en sokken uit te doen. De resultaten worden na afloop op papier uitgeprint en aan u meegegeven. Een verder advies over veranderingen in uw leefstijl maken geen deel uit kan de gezondheidscheck. Wel bestaat indien gewenst de mogelijkheid voor een verdere begeleiding.

Duur & deelname

De duur van de gezondheidscheck bedraagt 15 minuten per deelnemer. Dit kan worden uitgebreid met een persoonlijk advies.

Wat kun je verwachten?

  • Een korte gezondheidscheck
  • Metingen van het gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, fysieke conditie, botmassa, visceraal vetniveau, rustmetabolisme en de metabolische leeftijd
  • Deskundig advies over de gemeten waarden