In oktober van dit jaar heeft RTL Nederland voor de 3e keer de Fit & Gezond week voor al haar medewerkers georganiseerd. Het succes van voorgaande jaren is ook dit jaar geëvenaard. Een hele prestatie!

De Fit & Gezond week heeft als doel om de gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid van haar medewerkers te bevorderen. Gezonde medewerkers hebben een positieve impact op het succes van een organisatie. De volgende thema’s stonden op het menu tijdens de Fit & Gezond week van RTL: performance, ontspanning, stress, sport & beweging en voeding & vitaliteit.

Mad Fagel-Blom, HR Officer bij RTL vertelt: “In oktober heeft Helder werk een groot deel van onze jaarlijkse Fit & Gezond week ingevuld met een groot succes als gevolg. Wij hebben met deze week en de workshops en lezingen van Helder Werk nog meer bewustzijn weten te creëren bij onze collega’s.”

Gezonde medewerkers zorgen voor gezonde organisaties, is de mening van Helder Werk. En deze mening deelt RTL ook. Mad: “Met workshops zoals Meetbaar ontspannen, Slaap Lekker, Tai Chi hebben de medewerkers nieuwe handvatten gekregen. En die hebben ze met beide handen aangepakt! Hoe slaap je beter? Hoe vind je de balans tussen werk en privé? Hoe ga je om met Stress? Dit zijn de vragen waar de medewerkers van RTL nu oplossingen voor hebben gekregen.“

Helder Werk heeft ook een nieuw programma geïntroduceerd bij RTL: De 7 Day Recharge. De 7 Day Recharge is een vitaliteitsprogramma gericht op meer energie, focus en geluk in je leven. Een programma dat je volledig online kan volgen gedurende je normale (werk)week. De reacties waren positief. Mad: ”Ik ben echt enorm enthousiast over de projecten van Helder Werk en ook de 7 Day Recharge is een groot succes gebleken.”